Zoeken in deze blog

donderdag 20 augustus 2015

2015/17-3 Lacs de l'Eau d'Heure - De voorbereiding


Je rijdt naar Froidchapelle. Als je op GPS rijdt is je bestemming Rue du Bois de Rocq of ook Rue du Bois du Four. Zo kom je aan het vakantiedomein Landal Village. Daar parkeer je want je kan zomaar niet met de auto tot aan de waterkant.

Loop te voet naar beneden via de brede toegang tussen receptie en brasserie. Je bereikt de Espace Fun. Laurence of een collega van haar - er loopt ook een Laurent rond - geven je tegen betaling van € 8 een code voor de cijfercombinatie rechts van de brasserie. Volg de dalende weg. Let op voor voetgangers en fietsers. Je bent op een vakantiedomein.

Parkeer net boven de Espace Fun. Je kan nu het water op. Wil je die euro's niet betalen dan parkeer je gratis helemaal boven in de buurt van de rotonde maar dan sta je in onbewaakt en minder veilig gebied. Je kan de kajak vandaar op je trolley naar het water rijden.


Ik koos ervoor om te starten aan de waterlijn, maar wie dat niet leuk vind kan altijd de steiger gebruiken even verderop.

Ook wie géén eigen kajak heeft kan het meer op. Er worden erg aardige kajaks verhuurd. € 8,-/uur voor een éénpersoonskajak en € 12,-/uur voor een tweepersoonskajak. Neem een kijkje op Espace Fun.Een kaartje afdrukken van Google Maps kan nuttig zijn. Het meer heeft vele "insprongen" die echte stiltegebieden zijn waar het zeker loont om stilletjes in alle rust een kijkje te gaan nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten