België vanop het water

Als je zelf kajakt en vaart, aarzel dan niet je adviezen en tips te mailen: pieterdewever@skynet.be . Voor het programma 2016 klik je links in het archief op '2016'.
Mail je aankondigingen door zodat we kunnen melden waar en wanneer je tochten onderneemt.

woensdag 22 juli 2015

Iemand deze kajak gezien?

Verdwenen KAJAK is terecht - Kajakclub De Oeter uit Neeroeteren deelt vandaag (23.07.2015) mee dat de verdwenen huurkajak terecht is. Zie oorspronkelijk bericht hieronder.Een clublid is er blijkbaar zonder het bestuur te verwittigen mee naar Spanje vertrokken. Eerstdaags komt de kajak terug naar de club.
_________________________________________________________

Kajakclub De Oeter in Neeroeteren verhuurt af en toe kajaks aan bezoekers van het Eilandje aan de Zuid-Willemsvaart. De clubleden melden dat ze sedert 20 juli op die manier een kajak kwijtspeelden.

Werd de kajak gestolen? Gebeurde er iets met de huurder waardoor de kajak niet kon worden teruggebracht? Werd de kajak bewust ergens achtergelaten door iemand die geen tijd wilde investeren in het terugvaren naar de club aan het Eilandje? Heeft iemand de kajak geleend om ermee op vakantie te vertrekken zonder de clubleiding te verwittigen?

Wie een dergelijke kajak opmerkt en denkt dat het veeleer om een "ongewone verschijning" gaat - denk ook aan de tweedehandssites op het internet - mag altijd een berichtje naar de kajakclub mailen.

De contactgegevens vind je op de website van de club:  http://www.kajakclubdeoeter.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten